Bemutatkozás Szolgáltatások Benntlakási feltételek Díjak Képek Kapcsolat
4 / 4
4 / 4
4 / 4
4 / 4

Pszichiátriai Betegek Otthona


gondtalan

Az otthon Dunakeszin a Repülőtéri úti lakóparkban található, amely Budapest-től 20 Km-re helyezkedik el.
Az otthon a lakópark szélén, az M2 jelű autóúttól 3 percre, a településközponttól 500 m-re található. A környékbeli települések tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

Az Otthon 2006-ban épült, négyszintes modern épület, amely a mozgáskorlátozottak számára is könnyen megközelíthető. A szintek között a közlekedést biztonsági lift biztosítja. Lakóink elhelyezését 2 ill. 3 ágyas apartmanjainkban tudjuk biztosítani. Minden apartmanhoz előtér, fürdőszoba és terasz is tartozik.

A kétágyas lakrész 24 nm, a háromágyas 33 nm-es kivitelben készültek. A szobák bútorozottak, de lehetőség van saját bútor elhelyezésére is.
Az épület és minden lakrész automata tűzjelzővel van ellátva.

Lakóink kényelmét szolgálja az Otthont körülvevő pihenőpark, a lakószinteken található társalgók.
A szabadidő kultúrált eltöltését szolgálják a közösségi helyiségek, a mentálhigiénes vezető által szervezett színvonalas programok, rendezvények.

vissza a menühöz



Szolgáltatások


gondtalan

Intézményünk az ellátást igénybevevők részére teljes körű szolgáltatást biztosít. Ezek:
1) Egészségügyi ellátás keretében intézményünk gondoskodik az igénybevevő:

2) Étkezés: a bentlakók életkori sajátosságainak, az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelően nyújtja. Orvosi javaslatra megfelelő diéta, gyakoribb étkezés biztosítása. Fekvőbeteg ellátása során gondoskodunk a rendszeres folyadékbevitelről.

3) Ruházat textília biztosítása: Intézményünkben a bentlakók saját ruházatot és textíliát használnak. A ruházat és textília tisztításáról az intézmény gondoskodik.

4) Mentálhigiénés ellátás keretében biztosítja intézményünk lakóinak:

6. Egyénileg rendelhető külön díjazás ellenében:

vissza a menühöz


Benntlakási feltételek:


gondtalan

Az ellátottak köre:
Az Otthon szolgáltatásait igénybe veheti minden krónikus pszichiátriai betegségben szenvedő beteg, aki az ellátás igénybevételének időpontjában nem veszélyeztető állapotú, akut gyógyintézeti kezelést nem igényel és egészségi állapota, valamint szociális helyzete miatt önmaga ellátására képtelen, vallási és etnikai hovatartozástól függetlenül.

Az ellátás igénybevételének módja:
Az intézménybe történő elhelyezés csak Előgondozás után történhet. Az Otthoni elhelyezést, megelőzően történő előgondozás végzésére kijelölt személy: A Mentálhigiénés csoport vezetője. Az előgondozást végző személy tájékozódik az intézményi ellátást igénybe vevő életkörülményeiről, egészségügyi állapotáról, szociális helyzetéről a megfelelő, személyre szabott szolgáltatás biztosítása érdekében, továbbá felkészíti az ellátást igénybe vevőt az intézményi elhelyezésre. Az ellátási igénybevételéhez kérjük forduljon kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeken.

vissza a menühöz




Igénybevételi díjak


gondtalan

A szolgáltatás igénybevételekor két ágyas elhelyezésnél, személyi térítési díjat és díjpótlékot kell fizetni.

A szolgáltatás igénybe vehető három ágyas szobákban történő elhelyezéssel, ebben az esetben az intézménybe való beköltözés előtt a szolgáltatást igénybevevő befizeti a személyi havi térítési díjat.

vissza a menühöz




Képek


#
#
#
#
#
#
#

vissza a menühöz

#
#
#
#
#
#
#



Kapcsolat


Gondtalan Élet Kft

+36 27 540 125



gondtalanelet@t-online.hu

Porta:
+36 27 540 722
06 27 540 722

Nővér:
+36 70 744 0597

Címünk:
2120 Dunakeszi, Tóth Ilona u. 19.



vissza a menühöz